Menu
Kezdőlap
Konyha
Előételek
Levesek
Húsételek
Felfújtak és pudingok
Különleges ételek
Mártások-szószok
Saláták
Édes sütemények
Fagylaltok, krémek
Sós sütemények
Befőzés
Italok
Kamra-pince
Karácsony
Háztartás
Mosás – vasalás
Háziszerek, praktikák
Szépség és egészség
Karácsony
Karácsonyi menük
1898.december 24.
1898.december 25.
1898.december 26.
Borleves
Töltött tojás
Heringsaláta
Mákos metélt
Májpüréleves
Libamáj aszpikban
Töltött káposzta
Pulykapecsenye olasz salátával
Vegyes krém
Tejgaluskaleves
Karfiol vajjal
Őzhát befőttel
Kávésfánk krémmel
Csokoládé karamel
Csokoládé golyók
Csokoládé cukor
Csokoládé cukor más módon
Dió golyók
Kávé és citrom cukor
Marcipán bonbon
Rumos cukorkák
KARÁCSONYI SÜTEMÉNYEK
Apró tésztácskák karácsonyfára
Cukros szeletek
Csokoládé csillagok
Csokoládés sütemény
Fahéjas kocka
Fehér vagy csukros mézeskalács
Finom diós kifli
Huszárkenyér
Karácsonyfára való csokoládé piskóták
Svájci mézeskalács
KARÁCSONYI ITALOK
Fagyott puncs
Karácsonyi puncs eszencia
Köménylikör
Közönséges citromos puncs
Karácsonyi babonák
Karácsonyi babona
ÜNNEPI KÉZMŰVESKEDÉS
Dísz, elhasznált orsókból
Fagyott tobozok
A jobb felhasználói élmény érdekében az oldalon cookie-kat használunk. Oldalunk használatával, Ön elfogadja a cookie-k használatát.
OK
Adatvédelmi irányelvek